Keramička radionica izrade vaze u svibnju

342698751_1186223028719639_7407191728953744827_n

Keramička radionica izrade vaze u svibnju

Želite li imati neki svoj rad u koji gledate sa divljenjem i mislite si da ga ne želite dati nikome? Želite li zaprljati prste i nokte u sirovoj i gnjecavoj glini koja vam izgleda kao anti stres loptica i samo biste je gnječili bez da išta od nje napravite? Želite li doći sa tržnice i staviti cvijeće u svoju keramičku vazu?

Ako imate više od dva potvrdna odgovora, onda je ovo radionica upravo za vas, pa vas molim Vas da prije prijave pročitate par važnih informacija. Kreativna keramička radionica održat će se 6.svibnja (ponedjeljak) u 18 sati, mjesto: Pula, Osječka 2.

Cijena radionice po polazniku je 60€ po osobi i uključuje dva dolaska.

!!!!!!!Ako povedete svoju frendicu, sestru, mamu ili susjedu, svekrvu, punicu, u tom slučaju cijena radionice za vas dvije (dvoje) iznosi 110€!!!!!!!

Predznanje u radu sa glinom Vam nije potrebno, sav potreban materijal i alat je osiguran i uključen u cijenu radionice kao i paljenje predmeta u peći za keramiku. Ova radionica namijenjena je svima koji se žele opustiti i zabaviti kroz rad s ovim prirodnim materijalom, glinom. Vjerujte mi, opustimo se itekako, svi polako, ovo je iz iskustva.

Na ovoj radionici izrađivat ćete keramičku vazu.

Radionica se odvija u dva susreta u razmaku od  otprilike 21 dan u istom terminu kad se radovi oslikavaju bojama na bazi vode koje su sigurne za svakodnevnu upotrebu.
Nakon radionice predmeti se glaziraju i još jednom pale (peku u keramičkoj peći).

Svoje gotove radove imat ćete nakon 2.paljenja (pečenja) i čekat će Vas u keramičkoj radioni na Stoji, gdje se radionica i održava.
Voditeljica radionice: Biserka Lilić, vlasnica obrta za proizvodnju keramičkih ukrasnih i upotrebnih predmeta.

Moje radove možete pronaći na Facebook stranici: B Creative Art

Dođite i upoznajte se s glinom.

Radi ugodne atmosfere i veličine prostora, broj sudionika na radionici je ograničen, stoga potrebno je prijaviti se na mail: biserka@bc-art.eu

*Prije dolaska na radionicu bit ćete upoznati sa predmetom koji ćete izrađivati jer je u skladu sa time i formirana cijena radionice
**U slučaju da ste uplatili radionicu, a niste u mogućnosti doći, svoj dolazak možete iskoristiti u drugom terminu
***Radionice su namijenjene odraslim osobama zbog kompleksnosti izrade predmeta
****Molim Vas da na vrijeme javite svoj nedolazak jer na taj način oslobađate mjesto nekom drugom
*****Time podržavate i uvažavate moj rad
 

Hvala puno
Biserka
Za sve ostale info, slobodno mi pišite.


Logo

Kreativnost je sposobnost gledanja na stvari u novom i neobičnom svjetlu. Umjetnost je prirodni okvir za kreativno djelovanje.